Sørbråten Gård

Utdrikningslag – et utdrikningslag på Sørbråten Gård blir alltid gøy!

 

Tenkt å arrangere et annerledes utdrikningslag? Da er utdrikningslag på Sørbårten Gård et opplagt valg. Hvorfor ikke gi den kommende brud eller brudgom – og alle vennene – en unik opplevelse? I flotte naturomgivelser byr vi på et morsomt og spennende aktivitetsprogram for utdrikningslag som utfordrer på mange plan.

Et utdrikningslag hos oss betyr velorganiserte aktiviteter i profesjonelle rammer med plass for spontanitet og artige innslag. På et utdrikningslag hos oss er den vordende brud eller brudgom i fokus, men alle vennene blir også utfordret.

 

Med vår plassering bare 20 min. fra Oslo Sentrum har vi en optimal beliggenhet i forhold til aktiviteter i skog og mark. Og våre særpregede og idylliske selskapslokaler kan by på en stemningsfull ramme rundt et delikat måltid i etterkant av alle aktivitetene.

Dersom dere er et utdrikningslag på Sørbråten Gård får du en utfordrende og spennende aktivitetspakke, og er dere over 25 personer kan vi servere god mat og drikke etter aktivitetene. Med andre ord vil et utdrikningslag på Sørbråten Gård være en uforglemmelig opplevelse for alle og enhver. Har du spørsmål vedrørende utdrikningslag hos oss er det bare å ta kontakt. Velkommen til utdrikningslag på Sørbråten Gård.

 

Ring oss på telefon: 22 23 22 21

 
You are here: