Sørbråten Gård

Hesteskyss, kanefart – vakker tur fra idyllisk gård

 

Sørbråten Gård tilbyr hesteskyss og kanefart for både større og mindre selskap. Med en beliggenhet bare 20 min. fra Oslo Sentrum er hesteskyss og kanefart arrangert av Sørbråten Gård en opplagt mulighet for de fleste. Under en hesteskyss eller en kanefart opplever man idyllisk kulturlandskap og vakker natur i Maridalen.

 

Vi kan arrangere hesteskyss og kanefart som en enkeltstående aktivitet eller i forbindelse med større arrangementer som bryllup, bursdag, julebord og tilsvarende. Hesteskyss og kanefart er noe som passer for hele familien og er dessuten egnet for de fleste festlige anledninger.

 

Hesteskyss, kanefart – avslutt med et velsmakende måltid

 

Sørbråten Gård tilbyr ikke bare hesteskyss og kanefart, men også muligheten for å kombinere turen med et velsmakende måltid fra vårt eget kjøkken. Etter å ha vært på en idyllisk sledetur med dampende hester, fakler, dombjelleklang og lune skinnfeller – og varm gløgg ved bålet – har du mulighet for å fortsette kvelden.

 

Dette gjelder naturligvis også dersom du har vært på hesteskyss. Vil du fortsette kvelden på Sørbråten Gård etter hesteskyss eller kanefart, byr vi på et velsmakende måltid i et av våre særpregede selskapslokaler. Har du spørsmål vedrørende hesteskyss eller kanefart er det bare å ta kontakt.

 

Ring oss på telefon: 22 23 22 21

 
You are here: