Sørbråten Gård

Bryllup, konfirmasjon – idylliske lokaler tett på Oslo

 

Ser du etter lokaler for bryllup eller konfirmasjon? Sørbråten Gård har selskapslokaler med særpreg i naturskjønne omgivelser, som gir en vakker ramme rundt dit bryllup eller konfirmasjon. Hvorfor ikke la feiringen av bryllup eller konfirmasjon bli til en minneverdig opplevelse for hele familien og alle vennene?

En feiring av bryllup eller konfirmasjon hos oss vil by på en unik opplevelse i et autentisk og rustikt gårdsmiljø. Vi kan i forbindelse med bryllup og konfirmasjon tilby en rekke forskjellige aktiviteter dersom dette ønskes. Med andre ord kan Sørbråten Gård by på alt som skal til for å skape en minneverdig feiring av bryllup eller konfirmasjon.

 

Feiring av bryllup og konfirmasjon med mulighet for aktiviteter


Ikke bare tilbyr vi smakfulle rammer for feiring av bryllup og konfirmasjon. Vi tilbyr dessuten servering av nydelig mat for enhver smak, levende musikk samt bryllupskjøring med flotte hester og stasvogner/sleder.
Har du særlige ønsker eller spørsmål vedrørende feiring av bryllup eller konfirmasjon er det bare å ta kontakt. Velkommen til feiring av bryllup eller konfirmasjon på Sørbråten Gård. Alt du kan ønske deg til et romantisk bryllup eller en uforglemmelig konfirmasjon.

 

Ring oss på telefon: 22 23 22 21

 
You are here: