Sørbråten Gård

Sommerfest, firmafest, julebord, konferanser, bursdagsselskap – Sørbråten Gård

 

Sørbråten Gård er spesialister på sommerfest, firmafest, julebord, konferanser og bursdagsselskap. Med en beliggenhet i idylliske Maridalen er vi dessuten i umiddelbar nærhet av Oslo. Bare 20 min. kjøring fra Oslo Sentrum. Sørbråten Gård er derfor et opplagt sted for sommerfest, firmafest, julebord, konferanser eller bursdagsselskap.

Vi kan tilby en lang rekke spennende og morsomme aktiviteter, som gir utfordringer og skaper samhold og moro for dine gjester. Vinterstid anbefaler vi også kanefart – en stemningsfull tur med hest og slede, fakler, dombjelleklang, lune skinnfeller og varm gløgg ved bålet.

 

Sommerfest, firmafest, julebord, konferanser og bursdagsselskap i vakre omgivelser

 

På Sørbråten Gård hersker idyllen hele året. Hvorfor ikke oppleve den magiske stemningen i Maridalen neste gang det skal feires noe? Sørbråten Gård kan by på autentisk gårdsmiljø og rustikke lokaler.

Vi har fasiliteter for både konferanser og fest. Med andre ord gir Sørbråten Gård en trivelig ramme for en vellykket firmafest eller bursdagsfeiring med servering av god mat og drikke. Vi kan hjelpe deg med å skape en unik opplevelse for dine gjester. Har du spørsmål vedrørende sommerfest, firmafest, julebord, konferanser eller bursdagsselskap er det bare å ta kontakt. Velkommen på Sørbråten Gård.

 

Ring oss på telefon: 22 23 22 21

 
You are here: